# ON-TRACK TIMETERS



# **SATURDAY 7 JUNE**

### **GATES OPEN 08:00**

00.00 00.10	MASSARE S : PRO (O LIC : C 1)	0 110 1	10 '
09:00 - 09:10	NASCAR Euro Series - PRO (Qualifying Group 1)	Qualifying	10 mins
09:15 - 09:25	NASCAR Euro Series - PRO (Qualifying Group 2)	Qualifying	10 mins
09:30 - 09:35	NASCAR Euro Series - PRO Top 10 Superpole	Qualifying	5 mins
09:45 - 09:55	NASCAR Euro Series - OPEN (Qualifying Group 1)	Qualifying	10 mins
10:00 - 10:10	NASCAR Euro Series - OPEN (Qualifying Group 2)	Qualifying	10 mins
10:20 - 10:40	Ford vs Chevy	Qualifying	20 mins
10:50 - 11:00	Legends Cars Championship	Qualifying	10 mins
11:10 - 11:22	SpeedFest Silhouettes	Qualifying	12mins
11:25 - 11:45	Bernie's V8s	Qualifying	20 mins
11:50 - 12:00	Demonstration: Iconic USA NASCAR Cars	Demo	10 mins
12:05 - 12:25	Pickup Truck Championship	Qualifying	20 mins
12:35 - 12:50	Legends Cars Championship (Heat 1)	Race 1	15 mins (10 laps)
12:50 - 13:25	Lunchbreak and Grid Walk (Relevant pass holders only)	_	35 mins
13:30 - 14:15	NASCAR Euro Series - PRO	Race 2	45 mins (38 laps)
14:30 - 14:50	Ford vs Chevy	Race 3	20 mins
15:00 - 15:15	Legends Cars Championship (Heat 2)	Race 4	15 mins (10 laps)
15:30 - 15:45	SpeedFest Silhouettes	Race 5	15 mins
15:55 - 16:20	Bernie's V8s	Race 6	25 mins
16:45 - 17:25	NASCAR Euro Series - OPEN	Race 7	40 mins (31 laps)
17:35 - 17:50	Pickup Truck Championship (Heat 1)	Race 8	15 mins (18 laps)
18:05 - 18:25	Legends Cars Championship (Final)	Race 9	20 mins (14 laps)

## **SUNDAY 8 JUNE**

### GATES OPEN 09:00

09:20 - 09:50	Pit Walk (open to ALL spectators)	_	30 mins
10:00 - 10:10	NASCAR Euro Series - PRO & OPEN	Warm up	10 mins
10:25 - 10:40	Pickup Truck Championship (Heat 2)	Race 10	15 mins (18 laps)
10:55 - 11:10	Legends Cars Championship (Heat 1)	Race 11	15 mins (10 laps)
			15 mins (10 14ps)
11:25 - 11:40	SpeedFest Silhouettes	Race 12	
11:55 - 12:15	Ford vs Chevy	Race 13	20 mins
12:40 - 13:40	Opening Ceremony & Grid Walk (Relevant pass holde	rs ONLY)	60 mins
13:45 - 14:30	NASCAR Euro Series - PRO	Race 14	45 mins (38 laps)
13.73 17.30	NAJCAR EUIO JEHES - PRO	Race 14	45 IIIIII5 (50 Iaps)
14:45 - 15:00	Legends Cars Championship (Heat 2)	Race 15	15 mins (10 laps)
14:45 - 15:00	Legends Cars Championship (Heat 2)	Race 15	15 mins (10 laps)
14:45 - 15:00 15:15 - 15:40	Legends Cars Championship (Heat 2) Bernie's V8s	Race 15 Race 16	15 mins (10 laps) 25 mins
<b>14:45 - 15:00</b> <b>15:15 - 15:40</b> 15:50 - 16:00	Legends Cars Championship (Heat 2) Bernie's V8s Demonstration: Iconic USA NASCAR Cars	Race 15 Race 16 Demo	<b>15 mins (10 laps) 25 mins</b> 10 mins
14:45 - 15:00 15:15 - 15:40 15:50 - 16:00 16:10 - 16:30	Legends Cars Championship (Heat 2) Bernie's V8s Demonstration: Iconic USA NASCAR Cars Legends Cars Championship (Final)	Race 15 Race 16 Demo Race 17	15 mins (10 laps) 25 mins 10 mins 20 mins (20 laps)

WWW.SPEEDFEST.CO.UK

Timings are provisional and subject to change