

VERSION 1

Gates open 07:30 each day

Please note: Content and timings are subject to change









FRIDAY 2ND MAY

09:05 - 09:25	Formula Junior Historic Racing Association - grid 1	Qualifying	20 mins
09:35 - 10:00	'Mad Jack' for Pre-War Sports Cars	Qualifying	25 mins
10:10 - 10:30	Formula Junior Historic Racing Association - grid 2	Qualifying	20 mins
10:40 - 11:10	U2TC	Qualifying	30 mins
11:20 - 12:00	GT3 Legends	Qualifying 1	40 mins
12:00 - 13:00	Lunch break/Supercar Driver/clubs parade		60 mins
13:05 - 13:25	Superformance Ferrari Club Classic	Qualifying	20 mins
13:35 - 14:05	HMRN Pre '63 GT	Qualifying	30 mins
14:20 - 14:40	Formula Junior Historic Racing Association - grid 1	Race	20 mins
14:50 - 15:40	Royal Automobile Club Pall Mall Cup	Qualifying	50 mins
15:55 - 16:15	Formula Junior Historic Racing Association - grid 2	Race	20 mins
16:25 - 16:45	GT3 Legends	Qualifying 2	20 mins
17:00 - 17:40	U2TC	Race 1	40 mins
17:55 - 18:15	Superformance Ferrari Club Classic	Race 1	20 mins

SATURDAY 3RD MAY

09:05 - 09:35	Historic Touring Car Challenge and Tony Dron Trophy	Qualifying	30 mins
09:50 - 10:30	'Mad Jack' for Pre-War Sports Cars	Race	40 mins
10:45 - 11:25	U2TC	Race 2	40 mins
11:35 - 11:55	Super Touring demo	Demo	20 mins
12:10 - 13:00	GT3 Legends	Race 1	50 mins
13:00 - 13:50	Lunch break/Supercar Driver/clubs parade		50 mins
13:50 - 14:20	Royal Automobile Club Woodcote Trophy & Stirling Moss Trophy	Qualifying	30 mins
14:30 - 14:45	Formula 1 demo	Demo	15 mins
15:00 - 16:00	HMRN Pre '63 GT	Race	60 mins
16:15 - 16:35	Superformance Ferrari Club Classic	Race 2	20 mins
16:50 - 19:50	Royal Automobile Club Pall Mall Cup	Race	3 hours

SUNDAY 4TH MAY

09:05 - 09:30	HRDC 'Gerry Marshall Trophy' Series	Qualifying	25 mins
09:45 - 10:45	Historic Touring Car Challenge and Tony Dron Trophy	Race	60 mins
10:55 - 11:20	HRDC Jack Sears Trophy	Qualifying	25 mins
11:30 - 11:50	Super Touring demo	Demo	20 mins
12:05 - 12:55	GT3 Legends	Race 2	50 mins
13:05 - 13:20	HRDC Dunlop Allstars	Qualifying	15 mins
13:20 - 14:00	Lunch break/Supercar Driver/clubs parade		40 mins
14:05 - 14:25	Superformance Ferrari Club Classic	Race 3	20 mins
14:40 - 15:25	HRDC 'Gerry Marshall Trophy' Series	Race	45 mins
15:35 - 15:50	Formula 1 demo	Demo	15 mins
16:05 - 16:50	HRDC Jack Sears Trophy	Race	45 mins
17:05 - 18:05	Royal Automobile Club Woodcote Trophy & Stirling Moss Trophy	Race	60 mins
18:20 - 18:50	HRDC Dunlop Allstars	Race	30 mins