





EVENT TIMETABLE

(GATES OPEN 08.00)

SATURDAY 21 JUNE (INDY)

15:50 - 17:20	Club Challenge	Customers' Activity	90 mins
14:35 - 15:05	Ferrari Challenge UK	Race 1	30 mins (+1 lap)
13:25 - 13:55	Corse Clienti Sponsors' Hot Laps	-	30 mins
12:25 - 13:25	Lunch	-	60 mins
11:40 - 12:25	Club Challenge	Customers' Activity	45 mins
10:55 - 11:25	Ferrari Challenge UK	Qualifying 1	30 mins
09:55 - 10:40	Club Challenge	Customers' Activity	45 mins
09:00 - 09:40	Ferrari Challenge UK	Practice 1	40 mins

SUNDAY 21 JUNE (GP)

(GATES OPEN 09.00)

16:35 - 18:05	Club Challenge	Customers' Activity	90 mins
15:35 - 16:05	Ferrari Challenge UK	Race 2	30 mins (+1 lap)
14:30 - 15:00	Corse Clienti Sponsors' Hot Laps	-	30 mins
13:30 - 14:30	Lunch & Ferrari Owners' Parade Lap	-	60 mins
12:40 - 13:25	Club Challenge	Customers' Activity	45 mins
11:55 - 12:25	Ferrari Challenge UK	Qualifying 2	30 mins
10:55 - 11:40	Club Challenge	Customers' Activity	45 mins
10:00 - 10:40	Ferrari Challenge UK	Practice 2	40 mins





*All times are provisional and subject to change

www.brandshatch.co.uk